Apparaten en accessoires
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen, gepeld150 g
-
suiker60 g
-
ei1
-
oranjebloesemwater (zie tip)15 g
-
ongezouten boter gesmolten50 g
-
honing40 g
-
filodeeg2 vellen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
2050 kJ /
490 kcal
Vetten
33 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nessuna valutazione
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nessuna valutazione
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nessuna valutazione
Pistache en amandel filo spiraal
Nessuna valutazione
Pastilla met kip
1h 10min
Couscous met lam en groenten
50min
Batbout met kaas
30min